Pervez Musharraf anunţă ridicarea stării de urgenţă în Pakistan la 16 decembrie

Preşedintele pakistanez Pervez Musharraf a anunţat joi, în cadrul unei intervenţii difuzate de postul naţional de televiziune PTV, că va anula starea de urgenţă la 16 decembrie.

1 afișare
Imaginea articolului Pervez Musharraf anunţă ridicarea stării de urgenţă în Pakistan la 16 decembrie

Pervez Musharraf anunţă ridicarea stării de urgenţă în Pakistan la 16 decembrie

"Am luat decizia de a ridica starea de urgenţă şi de a retrage decretul constituţional provizoriu la 16 decembrie", a anunţat şeful statului la postul naţional de televiziune.

La 3 noiembrie, preşedintele Pervez Musharraf, care se confruntă cu o mişcare de opoziţie tot mai puternică, a instaurat starea de urgenţă pentru a face faţă ameninţării teroriştilor islamişti, potrivit explicaţiei sale. În realitate, potrivit criticilor săi, măsura a fost luată pentru a suprima opoziţia şi a bloca orice iniţiativă a magistraţilor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici