Petreceri pe străzile din Doneţk, după discursul lui Vladimir Putin

Câteva petreceri răzleţe au avut loc câteva în Doneţk în timp ce preşedintele Vladimir Putin anunţa că recunoaşte independenţa a două regiuni separatiste din estul Ucrainei.

2243 afișări
Imaginea articolului Petreceri pe străzile din Doneţk, după discursul lui Vladimir Putin

Petreceri pe străzile din Doneţk, după discursul lui Vladimir Putin

Oamenii din Doneţk au aprins focuri de artificii şi au fluturat steaguri ruseşti pe străzile dîn centrul oraşului, după discursul naţional televizat al lui Putin, intervenţie care a durat aproape o oră.

După discurs, televiziunea de stat a difuzat imagini cu preşedintele rus semnând un decret de recunoaştere oficială a independenţei regiunilor separatiste Doneţk şi Lukhansk.

Actul ar putea aruncat în aer oferta de ultim moment pentru un summit cu preşedintele american Joe Biden, pentru a împiedica Rusia să invadeze Ucraina şi escaladarea unei crize de care Occidentul se teme că ar putea declanşa un război major. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici