Pisica familiei Bush a murit

Familia Bush şi-a pierdut pisica, pe India, numită şi Willie, care a murit duminică la Casa Albă, la vârsta de 18 ani, a anunţat luni, oficial, biroul Primei Doamne americane.

37 afișări
Imaginea articolului Pisica familiei Bush a murit

Pisica familiei Bush a murit

"Preşedintele, doamna Bush, Barbara şi Jenna (fiicele lor) anunţă cu mare tristeţe dispariţia pisicii lor, India, sau Willie. Ea a murit duminică, 4 ianuarie 2009, la Casa Albă", a precizat purtătoarea de cuvânt a Laurei Bush, Sally McDonough, într-un comunicat.

Pisica era de culoare neagră şi ar fi fost descendenta unor pisici aduse din Marea Britanie în Statele Unite de primii colonişti, pentru alungarea şoarecilor şi apărarea recoltelor.

Barbara este cea care a numit-o astfel, după numele fostului jucător de baseball, Ruben Sierra, alias El Indio, a amintit McDonough.

Când cele două fiice ale lui Bush au părăsit Casa Albă pentru a-şi continua studiile, India a rămas la Casa Albă.

"India a fost timp de aproape două decenii un membru drag al familiei Bush. Îi vom simţi lipsa", a adăugat McDonough.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici