Poliţia din Bulgaria, în alertă din cauza unor adidaşi atârnaţi de cablurile electrice

Autorităţile din oraşul bulgar Ruse au intrat în alertă din cauza unor adidaşi care atârnau de firele electrice din faţa Operei, acesta fiind un semn în lumea interlopă că în zonă se distribuie droguri, relatează novinite.com.

44 afișări
Imaginea articolului Poliţia din Bulgaria, în alertă din cauza unor adidaşi atârnaţi de cablurile electrice

Încălţămintea atârnată de cablurile elctrice, semn că în zonă se vând droguri

Locuitorii din Ruse s-au îngrijorat şi au anunţat autorităţile după ce au observat o pereche de adidaşi negri care atârnau de firele electrice din faţa Operei, acesta fiind un semn că există droguri de vânzare în zonă.

O pereche de încălţăminte asemănătoare a fost văzută şi pe liniile electrice de pe un bulevard central din Ruse. Acest semn este folosit de traficanţii de droguri din SUA, pentru delimitarea teritoriului.

Potrivit unor surse apropiate traficanţilor de droguri din Ruse, nu există nicio redistribuire a pieţelor de droguri din Ruse, în tot oraşul existând trei-patru dealeri, care lucrează pentru aceeaşi reţea.

O altă versiune ar fi că adidaşii ar proveni de la găştile de skaters.

Poliţia din Ruse a ajuns la concluzia că nu există nicio legătură între adidaşi şi traficul de droguri şi că probabil au fost aruncaţi de adolescenţi, în joacă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici