Poliţia rusă a găsit 47 de milioane de dolari cash în sediul Wagner. Prigojin spune că erau bani de salarii

Serviciile de securitate ruse au efectuat un raid asupra unei proprietăţi a grupului Wagner din Sankt Petersburg. Percheziţiile vin după ce grupul Wagner a lansat o rebeliune împotriva conducerii de la Moscova.

2524 afișări
Imaginea articolului Poliţia rusă a găsit 47 de milioane de dolari cash în sediul Wagner. Prigojin spune că erau bani de salarii

Poliţia rusă ar fi găsit 47 de milioane de dolari cash în sediul Wagner. Prigojin spune că erau bani de salarii

Rapoarte din presa rusă susţin că au găsit 47 de milioane de dolari şi 38 milioane de lire sterline în numerar în cutii de carton lângă biroul lui Evgheni Prigozhin.

Liderul grupului paramilitar a declarat că banii erau pentru a acoperi salariile şi alte cheltuieli pentru luptătorii săi Wagner.

Într-un mesaj audio pe canalul său Telegram, liderul Wagner se referă la o dubă şi două autobuze încărcate cu bani.

El spune că acestea sunt fondurile pentru a acoperi plăţile pentru luptătorii Wagner.

"Wagner a funcţionat în ultimii 10 ani folosind doar bani lichizi - aşa cum s-a convenit în contractul nostru. Eu îl respect pe deplin", spune Prigozhin.

"Forţele de ordine au intrat în centrul PMC Wagner de pe strada Zolnaya din Sankt Petersburg. Două dube cu poliţişti şi membrii ai gărzilor naţionale au ajuns la clădire", a anunţat agenţia de presă locală Fontanka.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici