Poliţişti israelieni, răniţi într-un atac produs în Ierusalim / Agresorul a fost împuşcat mortal

Doi agenţi de poliţie israelieni au fost răniţi după ce au fost atacaţi, miercuri după-amiază, de un adolescent palestinian, care a fost împuşcat mortal în cursul incidentului produs în Centrul vechi al oraşului Ierusalim.

434 afișări
Imaginea articolului Poliţişti israelieni, răniţi într-un atac produs în Ierusalim / Agresorul a fost împuşcat mortal

Sursa foto: profimedia

Incidentul a avut loc în faţa unei şcoli religioase evreieşti din zona Hagai, în Centrul vechi al Ierusalimului. Un palestinian în vârstă de 16 ani a atacat cu un cuţit doi agenţi de poliţie israelieni.

"Agenţii de poliţie şi un angajat al unei firme de securitate privată au tras focuri de armă asupra teroristului, care a fost neutralizat. Doi agenţi de poliţie au suferit răni moderate în atac", a comunicat Poliţia israeliană.

La locul atacului au fost mobilizaţi sute de agenţi ai serviciilor de securitate israeliene.

Autorităţile israeliene încearcă să afle circumstanţele exacte ale incidentului şi motivul atacului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici