Poliţiştii bulgari caută un bărbat care înţeapă copiii cu o seringă

Ministerul de Interne din Bulgaria a dat publicităţii portretul bărbatului care, în ultimele şase luni, a înţepat cu o seringă 15 copii în Sofia, relatează Novinite.

62 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii bulgari caută un bărbat care înţeapă copiii cu o seringă

Poliţiştii bulgari caută un bărbat care înţeapă copiii cu o seringă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Poliţia din Sofia încă îl mai caută pe bărbat. Potrivit postului de televiziune bTV, acesta a făcut 15 victime până luni.

Potrivit estimărilor iniţiale au fost înregistrate doar şase astfel de cazuri, însă după ce au fost difuzate mai multe materiale de presă, mai mulţi copii şi părinţi au spus că au trecut prin astfel de situaţii.

Ministrul de Interne a spus că poliţia are un suspect, dar acesta a fost eliberat din lipsă de probe.

Toate vitimele sunt copii sub 10 ani, iar cazul este complicat pentru că relatările lor nu sunt precise şi deseori contradictorii.

Poliţia încearcă acum să stabilească dacă bărbatul nu are domiciliu şi trăieşte pe străzi sau dacă locuieşte într-un sat de lângă Sofia.

Anchetatorii spun că agresorul este cel mai probabil un pedofil, care nu încearcă să infecteze copiii. Până acum toate victimele au o stare de sănătate bună şi înţepăturile nu le-au cauzat probleme.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici