Popularitatea lui Joe Biden, în scădere din cauza modului în care a gestionat crizele

  • Popularitatea preşedintelui SUA, Joe Biden, este la nivelul de 50%, în scădere faţă de lunile anterioare
  • Cetăţenii americani sunt nemulţumiţi de modul în care Administraţia Joe Biden gestionează crizele interne şi internaţionale
1592 afișări
Imaginea articolului Popularitatea lui Joe Biden, în scădere din cauza modului în care a gestionat crizele

Popularitatea preşedintelui SUA, Joseph Biden, este în scădere, pe fondul stării de nemulţumire faţă de modul în care a gestionat recentele crize interne şi internaţionale, conform unui sondaj citat de agenţia Associated Press.

Politicile preşedintelui Joseph Biden sunt aprobate de 50% dintre cetăţenii americani, în scădere de la 54% în august şi de la 59% în iulie, conform unui sondaj efectuat de Centrul NORC pentru Cercetări în Spaţiul Public. Potrivit sondajului, 49% dintre americani dezaprobă politicile Administraţiei de la Washington.

Popularitatea preşedintelui SUA a scăzut pe fondul stării de nemulţumire faţă de retragerea bruscă a trupelor din Afganistan, faţă de expulzarea imigranţilor clandestini din Haiti şi faţă de măsurile antiepidemice.

De asemenea, cetăţenii sunt nemulţumiţi de modul în care Administraţia Joseph Biden îşi negociază în Congres proiectele economice, fiscale şi privind reconstrucţia infrastructurii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici