Premierul Franţei: 103 din cele 129 de persoane ucise la Paris au fost identificate

Autorităţile franceze au identificat 103 dintre cele 129 de persoane ucise în atentatele de la Paris, anunţă premierul Manuel Valls, citat de ziarul Le Figaro.

378 afișări
Imaginea articolului Premierul Franţei: 103 din cele 129 de persoane ucise la Paris au fost identificate

Premierul Franţei: 103 din cele 129 de persoane ucise la Paris au fost identificate

"Există 20-30 de persoane care nu au fost încă identificate. Vor fi identificate în orele următoare. Ştiu că acest timp este insuportabil pentru familii", a declarat Valls.

"Vomn oferi consiliere juridică şi financiară familiilor afectate de atât de multă durere. Există o amplă mobilizare de către toate serviciile statului şi de către asociaţiile de voluntari", a spus Valls.

Potrivit bilanţului încă provizoriu, cel puţin 129 de oameni au murit, iar 352 au fost răniţi în atentatele de la Paris. În bilanţ nu sunt incluşi cei şapte sau opt terorişti morţi în atentate. Atacurile au fost revendicate de reţeaua teroristă Stat Islamic.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici