Premierul ucrainean: nu vedem niciun semn că Moscova vrea să oprească războiul

1219 afișări
Imaginea articolului Premierul ucrainean: nu vedem niciun semn că Moscova vrea să oprească războiul

Premierul ucrainean: nu vedem niciun semn că Moscova vrea să oprească războiul

„Vom continua să luptăm până la victorie. Din păcate, nu vedem nici un semn al dorinţei Rusiei de a opri războiul. Accelerarea capacităţii militare şi menţinerea sancţiunilor stricte ne vor ajuta succesul”, a spus premierul ucrainean Denis Şmihal, în conferinţa de presă de la finalul Consiliului de Asociere UE-Ucraina de la Bruxelles.

„Avem nevoie de mai multe arme, avioane, suntem recunoscători facilităţii europene pentru pace”, a precizat el.

Oficial a mai zius, după consiliul de asociere dintre UE şi Ucraina: „În ciuda războiului, discutăm aici despre integrare. Autorităţile ucrainene vor face totul pentru ca drumul nostru către Europa să aibă loc cât mai curând posibil şi să nu dureze decenii: drumul nostru este ireversibil, viitorul nostru este în UE, viitorul UE este cu Ucraina”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici