Premierul ucrainean: o rachetă a lovit o piaţă, 16 persoane au murit, inclusiv un copil

O rachetă lansată de ruşi a lovit o piaţă din regiunea Doneţk, omorând 16 oameni, inclusiv un copil, anunţă premierul ucrainean Denys Shmyhal, potrivit CNN. Alte zeci de persoane sunt rănite.

357 afișări
Imaginea articolului Premierul ucrainean: o rachetă a lovit o piaţă, 16 persoane au murit, inclusiv un copil

O rachetă rusească a lovit o piaţă din oraşul Kostiantynivka, din regiunea estică Doneţk, ucigând 16 persoane.

„Cel puţin 20 de persoane sunt rănite. Sincerele mele condoleanţe familiilor şi prietenilor. Toate serviciile lucrează. Incendiul a fost localizat. Ajutăm victimele", a anunţat premierul ucrainean pe Telegram.

Ulterior, ministrul de Interne, Ihor Klimenko, a anunţat că numărul victimelor a crescut la 28. Echipele de intervenţie se află la faţa locului şi este posibil să descopere şi alte cadavre.

O rachetă rusească S-300 a lovit centrul oraşului, unde se află o piaţă şi un centru comercial.

Kostiantynivka se află în apropierea liniilor de front din jurul Bakhmut şi găzduieşte numeroşi militari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici