Preşedintele Parlamentului palestinian, arestat după răpirea celor trei israelieni

Armata israeliană l-a arestat în noaptea de duminică spre luni pe preşedintele Parlamentului palestinian Aziz Dweik, membru Hamas, în cadrul unei operaţuni de căutare a celor trei tineri israelieni răpiţi joi în Cisiordania ocupată, a anunţat armata, relatează AFP.

740 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Parlamentului palestinian, arestat după răpirea celor trei israelieni

Preşedintele Parlamentului palestinian, arestat după răpirea celor trei israelieni

"Armata se concentrează asupra celor care au participat, au fost implicaţi (în răpire) sau au informaţii despre locul unde se află Gilad Shaar, Naftali Frenkel şi Eyal Yifrah", a declarat un purtător de cuvânt al armatei, Peter Lerner, citat într-un comunicat.

Lerner a anunţat totodată arestarea a 40 de palestinieni în cursul nopţii de duminică spre luni, numărul total al arestărilor ajungând la 150 de la răpirea celor trei adolescenţi, joi seara.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici