Preşedintele SUA este mândru de fiul său, cu toate că acesta este urmărit penal. Din ce cauză este Hunter Biden cercetat

  • Preşedintele Joe Biden este alături de fiul său, Hunter Biden, în ciuda acuzaţiilor care i se impută
  • O anchetă minuţioasă a Departamentului de Justiţie a scos la iveală faptul că fiul preşedintelui a uitat să-şi plătească taxele şi să declare o armă
  • Cu toate acestea, Biden este în continuare „mândru” de Hunter
3052 afișări
Imaginea articolului Preşedintele SUA este mândru de fiul său, cu toate că acesta este urmărit penal. Din ce cauză este Hunter Biden cercetat

Sursa foto: Profimedia

Preşedintele Statelor Unite a aflat în cadrul unui interviu televizat că fiul său ar putea fi urmărit penal pentru evaziune fiscală şi deţinere ilegală de arme. Surprins, Joe Biden nu a ştiut despre ancheta elaborată a Departamentului de Justiţie, întinsă pe patru ani de investigaţii.

„S-a dovedit că, atunci când a făcut cererea pentru a cumpăra o armă, ceea ce s-a întâmplat a fost că a fost chestionat în privinţa consumului de droguri. Moment în care s-a împotrivit, a preferat să nu răspundă şi implicit să nu continue procesul de achiziţie”, a declarat Joe Biden în apărarea fiului său.

Indiferent de problemele politice pe care Hunter Biden le va crea probabil tatălui său, preşedintele a repetat că este mândru de fiul său.

„A luat deciziile nepotrivite la momentul nepotrivit. S-a maturizat mai greu. A fost dependent de droguri şi a reuşit să iasă de acolo. Acum este un bărbat matur în toată firea. Este pe drumul cel bun şi sunt mândru de el”, a conchis preşedintele.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici