Preşedinţii din Coreea de Nord şi Rusia se vor întâlni pentru a vorbi despre furnizarea de arme

Liderul nord-coreean Kim Jong Un se va întâlni cu preşedintele rus Vladimir Putin pentru a discuta despre posibilitatea furnizării de arme pentru războiul din Ucraina, a relatat luni New York Times, citând surse americane şi aliate.

3865 afișări
Imaginea articolului Preşedinţii din Coreea de Nord şi Rusia se vor întâlni pentru a vorbi despre furnizarea de arme

Sursa foto: Hepta/Mediafax Foto

Kim ar urma să călătorească de la Phenian, probabil cu un tren blindat, până la Vladivostok, în Rusia, unde se va întâlni cu Putin, susţin sursele.

Călătoria ar avea loc în condiţiile în care Rusia discută despre organizarea unor exerciţii militare comune cu Coreea de Nord.

Casa Albă nu a comentat informaţia, anunţă Reuters. În trecut, americanii au avertizat că ruşii ar putea primi arme de la Coreea de Nord pentru războiul din Ucraina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici