Prima ninsoare din Bagdad după mai mulţi ani, considerată un semn de pace

Prima ninsoare după mai mulţi ani s-a înregistrat vineri la Bagdad, localnicii încântaţi apreciind că este un semn de pace.

2 afișări
Imaginea articolului Prima ninsoare din Bagdad după mai mulţi ani, considerată un semn de pace

Prima ninsoare din Bagdad după mai mulţi ani, considerată un semn de pace

"Este pentru prima dată când vedem zăpadă în Bagdad", a declarat Hassan Zahar, în vârstă de 60 de ani. "Am mai văzut lapoviţă, dar niciodată zăpadă", a adăugat el.

"Invit toţi oamenii să se bucure de pace, deoarece zăpada înseamnă pace", a mai spus bărbatul.

Un agent al poliţiei rutiere, care se adăpostea sub un balcon, a declarat că zăpada este "un semn nou pentru un Irak nou".

"Este un semn de speranţă. Sperăm că toţi irakienii îşi vor purifica inimile şi politicienii vor lucra pentru prosperitatea tuturor irakienilor", a adăugat poliţistul.

Temperatura era în jurul limitei de îngheţ vineri dimineaţă, astfel că zăpada nu s-a depus pe străzi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici