Primarul Kievului, Vitali Klitschko: şcoala online va fi reluată luni în capitala ucraineană

Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a declarat duminică că şcolile din capitala ucraineană se vor redeschide în format online începând de luni.

783 afișări
Imaginea articolului Primarul Kievului, Vitali Klitschko: şcoala online va fi reluată luni în capitala ucraineană

„Pe 28 martie, procesul educaţional va fi reluat în capitală în format online", a spus Klitschko într-o declaraţie pe Telegram.

Programa şcolară va fi adaptată condiţiilor actuale.

„Acesta va fi mai adaptat la condiţiile actuale. Şi folosind diferite platforme educaţionale pentru elevi", a explicat primarul oraşului Kiev.

Klitschko a transmis un mesaj ruşilor şi a explicat de ce s-a luat decizia reluării cursurilor şcolare.

„O sarcină importantă astăzi este ca oraşul să trăiască şi să lucreze chiar şi sub o lege marţială atât de strictă. Ei [ruşii] încearcă să ne intimideze. Asta nu va funcţiona! Noi nu vom renunţa!", a precizat Vitali Klitschko.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici