Provocare transformată în dramă. O fetiţă de 10 ani a murit din cauza unei provocări lansate pe TikTok

  • O fetiţă de 10 ani din Italia a murit asfixiată după ce a participat la o provocare lansată pe reţeaua TikTok.
  • „Jocul cu eşarfa”, în care copiii îşi blochează respiraţia până când leşină, pentru a experimenta senzaţii puternice, provoacă în fiecare an accidente, dintre care unele sunt fatale.
  • Procuratura din Palermo a deschis o anchetă pentru „incitare la sinucidere”.
3348 afișări
Imaginea articolului Provocare transformată în dramă. O fetiţă de 10 ani a murit din cauza unei provocări lansate pe TikTok

Provocare transformată în dramă. O fetiţă de 10 ani a murit din cauza unei provocări lansate pe TikTok

Antonella, în vârstă de 10 ani, care a participat la o provocare de tip ”blackout challenge” pe TikTok, a mers în baie unde şi-a legat o curea de gât pentru a sta cât mai mult timp fără să respire, în timp ce se filma cu telefonul. 

Sora ei de cinci ani a fost cea care i-a descoperit trupul inconştient, miercuri seara. Deşi fetiţa a fost transportată imediat la Spitalul de Copii din Palermo de către părinţi, ea nu a supravieţuit, potrivit Today24.

Părinţii au povestit presei că o altă soră a Antonellei, în vârstă de nouă ani, a fost cea care le-a explicat ce s-a întâmplat: „Antonella juca jocul asfixierii”.

Telefonul mobil al fetei a fost confiscat de anchetatori, care vor trebui să stabilească dacă Antonella a fost în direct cu alţi participanţi, dacă cineva a invitat-o ​​să participe la provocare sau dacă a realizat acest videoclip pentru un prieten sau alte cunoştinţe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici