Putin le pregăteşte ceva periculos ruşilor: nu a semnat încă decretul care pune capăt mobilizării

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a evitat să răspundă la întrebarea presei despre când va semna preşedintele Putin decretul prin care se anunţă încheierea mobilizării parţiale.

8289 afișări
Imaginea articolului Putin le pregăteşte ceva periculos ruşilor: nu a semnat încă decretul care pune capăt mobilizării

Putin le pregăteşte ceva periculos ruşilor: nu a semnat încă decretul care pune capăt mobilizării

„Vă vom informa mai târziu, când va exista un document în acest sens”, a spus Peskov.

Celor care l-au întrebat dacă, în lipsa decretului aferent, Ministerul Apărării ar putea continua să înroleze rezervişti, Peskov le-a explicat că „declaraţia ministrului Şoigu, care anunţa finalizarea mobilizării parţiale, este valabilă”.

Însă, în lipsa unui decret, nu se poate spune că mobilizarea este încheiată formal, au punctat unii activişti la Telegram.

Mobilizarea a avut momente de haos, susţin analiştii militari, aşa cum arată şi video-ul de la mai jos, în care se arată că un bărbat beat a primit armă.

În acest timp, preşedintele rus Vladimir Putin a început, astăzi, un summit la Soci cu preşedintele Azerbaidjan Aliyev şi prim-ministrul armean Paşinian, invitându-i să lucreze pentru o soluţie definitivă de pace. „Contez pe asta”, a spus Putin, citat de agenţia Interfax.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici