Putin nu va ţine conferinţa de presă tradiţională de sfârşit de an, pentru prima dată în ultimii 10 ani - BBC

Ruşii nu vor mai avea parte de conferinţa de presă cu care preşedintele i-a obişnuit în ultima decadă.

523 afișări
Imaginea articolului Putin nu va ţine conferinţa de presă tradiţională de sfârşit de an, pentru prima dată în ultimii 10 ani - BBC

BBC: Putin nu va ţine conferinţa de presă tradiţională de sfârşit de an, pentru prima dată în ultimii 10 ani

Kremlinul a declarat că preşedintele rus Vladimir Putin nu va ţine tradiţionala conferinţă de presă de sfârşit de an.

„În ceea ce priveşte marea conferinţă de presă, da, nu va avea loc înainte de Anul Nou”, a declarat purtătorul de cuvânt al lui Putin, Dmitri Peskov, reporterilor pe 11 decembrie.

Peskov adaugă că Putin ar putea găsi alte modalităţi de a vorbi cu presa. Nu a fost oferit niciun motiv pentru această anulare, relatează BBC, dar aceasta vine pe fondul „neliniştii crescânde în rândul ruşilor” cu privire la decizia preşedintelui de a invada Ucraina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici