Putin: Tandemul cu Dmitri Medvedev este un instrument util pentru guvernarea Rusiei

Premierul rus, Vladimir Putin, a afirmat, luni, că tandemul său cu preşedintele Dmitri Medvedev s-a dovedit un instrument util pentru guvernarea statului rus, informează RIA Novosti, în pagina electronică.

320 afișări
Imaginea articolului Putin: Tandemul cu Dmitri Medvedev este un instrument util pentru guvernarea Rusiei

Vladimir Putin şi Dmitri Medvedev (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Faimosul tandem despre care se vorbeşte adesea a devenit cu adevărat un instrument eficient", a spus Putin, care a vizitat o tabără pentru tineri din apropierea lacului Seliger, în regiunea rusă Tver.

"Îl ştiu de multă vreme pe Medvedev. Lucrăm mult împreună şi avem o viziune de principiu comună în legătură cu evoluţia ţării şi cu afacerile internaţionale. Totuşi, suntem diferiţi şi putem avea divergenţe de opinii", a adăugat el.

"Însă ne-am creat un stil de lucru care ne permite să ne înţelegem şi să luăm decizii echilibrate", a spus Putin.

Vladimir Putin a evitat însă să dea un răspuns clar în legătură cu eventuala sa candidatură la alegerile prezidenţiale din 2012. "În privinţa viitorului, acesta nu este prea îndepărtat. Vom discuta în curând şi despre proiectele noastre", a adăugat el.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici