Rachete căzute în apropierea unei exploataţii uriaşe de gaze din Irak

  • Două rachete au căzut în apropierea exploataţiei de gaze Khor Mor din Irak.
  • Autoriăţile locale anunţă că în ciuda pericolului imens nu s-au înregistrat pagube.
1412 afișări
Imaginea articolului Rachete căzute în apropierea unei exploataţii uriaşe de gaze din Irak

Sursa foto: MediafaxFoto

Două rachete au căzut miercuri în apropierea perimetrului exploataţiei de gaze Khor Mor din regiunea Sulaimaniya din nordul Irakului, au declarat oficialii kurzi irakieni. Aceştia au spus că nu sunt pagube sau victime.

„Două rachete au aterizat în afara câmpului fără a provoca pagube", a confirmat o sursă din rândul echipelor de securitate.

Consorţiul Pearl, compania Dana Gas din Emiratele Arabe Unite şi filiala sa, Crescent Petroleum, deţin drepturile de exploatare a zăcămintelor Khor Mor şi Chemchemal, două dintre cele mai mari exploataţii de gaze din Irak.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici