Răspunsul lui Elon Musk după criticile lui Bernie Sanders legate de averea sa imensă: ”Acumulez resurse pentru a face viaţa multiplanetară”

  • Elon Musk, a răspuns criticilor aduse de senatorul Bernie Sanders cu privire la imensa sa avere.
  • Musk: "Acumulez resurse care să ajute la transformarea vieţii într-una planetară şi să extindem lumina conştiinţei către stele.”
  • Averea lui Musk este de 150,9 miliarde dolari şi ocupă, în prezent, a treia poziţie în topul celor mai bogate persoane din lume.
3722 afișări
Imaginea articolului Răspunsul lui Elon Musk după criticile lui Bernie Sanders legate de averea sa imensă: ”Acumulez resurse pentru a face viaţa multiplanetară”
Directorul executiv al Tesla, Elon Musk, a răspuns criticilor aduse de senatorul Bernie Sanders cu privire la imensa sa avere, spunând că strânge bani pentru a  ajuta omenirea, relatează Business Insider.
 
"Acumulez resurse care să ajute la transformarea vieţii într-una planetară şi să extindem lumina conştiinţei către stele," a scris Musk pe Twitter.
 
Musk a devenit unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, alături de CEO-ul Amazon, Jeff Bezos. Parlamentarii liberali din Congresul Statelor Unite au cerut impozite mai mari asupra miliardarilor, spunând că nu îşi plătesc partea în mod echitabil.
 
"Suntem într-un moment din istoria americană în care doi tipi - Elon Musk şi Jeff Bezos - deţin mai multă bogăţie decât 40% din oamenii din această ţară. Acest nivel de lăcomie şi inegalitate nu sunt doar imorale, ci sunt nesustenabile," a afirmat, joi, senatorul Bernie Sanders.
 
Un articol publicat de site-ul Clean Tehnica a catalogat afirmaţiile politicianului democrat ca fiind „cu adevărat ridicole” iar Musk a răspuns pe Twitter acestui articol, afirmând că intenţionează să facă viaţa „multiplanetară”.
 
Musk, care conduce şi SpaceX, a declarat anul trecut că intenţionează să trimită un milion de oameni pe Marte până în 2050, creând „o mulţime de locuri de muncă pe Planeta Roşie.” El a spus că este „extrem de încrezător” că prima navă spaţială SpaceX poate ateriza pe Marte în 2026.
 
Musk şi Bezos sunt cele mai bogate persoane din lume. Averea lui Musk este de 150,9 miliarde dolari şi ocupă, în prezent, a treia poziţie în topul mondial. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici