RĂZBOIUL DIN SIRIA: SUA şi aliaţii lor au efectuat 22 de raiduri aeriene contra Statului Islamic în Siria şi Irak

Statele Unite şi aliaţii lor au efectuat 15 atacuri aeriene contra Statului Islamic (SI) în Irak şi şapte în Siria, anunţă coaliţia la o zi după efectuarea acestora, marţi, într-un comunicat, relatează Reuters în pagina electronică.

655 afișări
Imaginea articolului RĂZBOIUL DIN SIRIA: SUA şi aliaţii lor au efectuat 22 de raiduri aeriene contra Statului Islamic în Siria şi Irak

RĂZBOIUL DIN SIRIA: SUA şi aliaţii lor au efectuat 22 de raiduri aeriene contra Statului Islamic în Siria şi Irak

Atacurile în Irak s-au concentrat în zonele localităţilor Sinjar, Ramadi şi Mosul şi au distrus depozite ascunse de armament, clădiri, două cartiere generale SI şi un sistem de tuneluri.

Alte ţinte s-au aflat în zona localităţilor Baiji, al Huwayja, Albu Hayat, Habbaniya şi Kisik, precizează coaliţia în comunicat.

Raidurile din Siria au distrus poziţii de luptă, două încărcătoare cu cupe frontale, trei macarale şi un camion, potrivit coaliţiei occidentale.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici