Refugiaţi ucraineni aşteaptă în Mexic, ca să intre în SUA: „Nu ştim ce să facem”

Numeroşi refugiaţi ucraineni, aflaţi în Mexic, nu pot intra în SUA din cauza unei modificări a regulilor care a fost impusă de autorităţi, anunţă Sky News.

5029 afișări
Imaginea articolului Refugiaţi ucraineni aşteaptă în Mexic, ca să intre în SUA: „Nu ştim ce să facem”

Refugiaţi ucraineni aşteaptă în Mexic, ca să intre în SUA: „Nu ştim ce să facem”

Sute de ucraineni care au fugit în Mexic în încercarea de a ajunge în SUA nu ştiu ce să facă după ce o modificare a regulilor de intrare le-a interzis să treacă graniţa.

O mamă a doi copii care se află în Tijuana, un oraş în apropiere de San Diego, a declarat că s-a simţit „zdrobită" după ce a auzit vestea.

„Suntem în stare de şoc. Nu ştim ce trebuie să facem acum", a spus Oksana.

După declanşarea crizei refugiaţilor, preşedintele american Joe Biden a anunţat că va garanta intrarea în ţară a 100.000 de ucraineni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici