Regina Olandei, Maxima, este spitalizată din cauza unei infecţii renale

Regina Maxima a Olandei a fost spitalizată din cauza unei infecţii renale, miercuri, după ce suverana a acuzat dureri şi s-a simţit tot mai rău, în timpul unei vizite de stat pe care o efectua în China, informează contactmusic.com.

533 afișări
Imaginea articolului Regina Olandei, Maxima, este spitalizată din cauza unei infecţii renale

Regina Maxima a Olandei este spitalizată din cauza unei infecţii renale (Imagine: AFP/Arhiva Mediafax Foto)

În vârstă de 44 de ani, regina Maxima şi-a scurtat vizita în China şi a fost nevoită să se interneze miercuri dimineaţă în spitalul Bronovo din Haga.

Suverana olandeză primeşte tratament contra unei infecţii renale şi a unor dureri la nivelul coloanei.

"Tocmai am stat de vorbă cu ea şi acum se simte bine", a declarat soţul ei, regele Willem-Alexander, în faţa reporterilor care au însoţit cuplul regal olandez, după revenirea de la Shanghai.

"Sunt mândru de ea, a încercat cu adevărat să reziste cu stoicism. La început am crezut că era o gripă. Dar, apoi s-a dovedit că era o infecţie renală. Aşteptăm rezultatele unor analize suplimentare de la spital. Sper să se întoarcă acasă în curând", a adăugat regele Willem-Alexander.

Maxima şi Willem-Alexander au urcat pe tronul Olandei în 2013, după abdicarea reginei Beatrix.

Prinţesa Maxima şi prinţul Willem-Alexander s-au căsătorit pe 2 februarie 2002 printr-o ceremonie civilă la Amsterdam, care a fost urmată de o ceremonie religioasă. Cuplul are trei fiice: prinţesa Catharina-Amalia (născută pe 7 decembrie 2003), prinţesa Alexia (născută pe 26 iunie 2005) şi prinţesa Ariane (născută pe 10 aprilie 2007).

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici