Renumărarea voturilor confirmă victoria comuniştilor în R.Moldova

Comuniştii rămân cu 60 de mandate în Parlament în urma renumărării voturilor după alegerile din 7 aprilie, confirmă Comisia Electorală Centrală.

11 afișări
Imaginea articolului Renumărarea voturilor confirmă victoria comuniştilor în R.Moldova

Rezultatele oficiale după renumărarea voturilor confirmă victoria comuniştilor în R.Moldova (Imagine: Mediafax Foto)

"Renumărarea voturilor în urma scrutinului legislativ nu a schimbat repartizarea mandatelor deputaţilor", declară Iurie Ciocan, secretarul Comisiei Electorale Centrale.

Comuniştii, aflaţi la putere din 2001, rămân cu 60 de locuri, Partidul Liberal şi Partidul Liberal-Democrat cu câte 15 mandate, iar Alianţa Moldova Noastră va avea 11 reprezentanţi în Parlament.

Anunţarea rezultatelor iniţiale, pe 6 aprilie, a provocat manifestaţii violente la sediile Parlamentului şi Preşedinţiei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici