Richard Branson, primul turist în Spaţiu: „Bine aţi venit în zorii unei noi ere spaţiale”

Călătoria către spaţiu trebuie să fie „mai accesibilă tuturor”, a declarat fondatorul Virgin Galactic, Richard Branson, în timpul ceremoniei susţinute după zborul său de succes la bordul VSS Unity al Virgin Galactic.

1682 afișări
Imaginea articolului Richard Branson, primul turist în Spaţiu: „Bine aţi venit în zorii unei noi ere spaţiale”

Richard Branson, primul turist în Spaţiu: „Bine aţi venit în zorii unei noi ere spaţiale”

"Suntem aici pentru a face spaţiul mai accesibil pentru toţi. Vrem să transformăm următoarea generaţie de visători în astronauţii de astăzi şi de mâine. Noi toţi, pe această scenă, am avut cea mai extraordinară experienţă şi ne-ar plăcea dacă unii dintre voi o vor putea avea", a spus el.

"Dacă ai avut vreodată un vis, acum este momentul să-l împlineşti. Aş vrea să închei spunând bine aţi venit în zorii unei noi ere spaţiale."

 

 

 

Aparatul de zbor Unity a fost transportat de un avion şi a efectuat un zbor suborbital, la o altitudine de peste 80 de km. Viteza aparatului a fost de trei ori viteza sunetului.

Alături de Branson au călătorit la limita spaţiului cinci specialişti.

La înălţimea maximă atinsă, pasagerii au experimentat imponderabilitatea.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
branson,
declaraţii,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici