Roma: Doi români acuzaţi de violarea unei adolescente, condamnaţi la închisoare

Românii Gavrilă Oltean şi Ionuţ-Jean Alexandru, acuzaţi de violarea unei adolescente italience, pe 14 februarie în parcul Caffarella din Roma, au fost condamnaţi la 11 ani şi patru luni de închisoare şi, respectiv, la şase ani de detenţie, relatează site-ul agenţiei AGI.

33 afișări
Imaginea articolului Roma: Doi români acuzaţi de violarea unei adolescente, condamnaţi la închisoare

Roma: Doi români acuzaţi de violarea unei adolescente, condamnaţi la închisoare (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Gavrilă Oltean a primit şapte ani şi patru luni de detenţie pentru violul din zona Caffarella şi încă patru ani pentru violarea unei tinere de 22 de ani în zona Pigneto (Roma).

Procurorul Vincenzo Barba ceruse pentru cei doi 16 ani şi opt luni de închisoare şi, respectiv, zece ani de detenţie.

Procurorii italieni ceruseră judecarea în procedură de urgenţă a românilor Gavrilă Oltean (27 de ani) şi Ionuţ-Jean Alexandru (18 ani), acuzaţi de violarea unei adolescente italience şi agresarea prietenului acesteia, pe 14 februarie, în Parcul Caffarella din Roma.

În plus, Gavrilă a fost găsit vinovat de violarea unei tinere de 22 de ani în parcul Villa Gordiani (Pigneto), la periferia Romei.

Cei doi români au fost găsiţi vinovaţi de agresiune sexuală, sechestrare de persoane şi tâlhărie.

Potrivit autorităţilor italiene, Gavrilă Oltean şi Ionuţ Jean Alexandru ar fi recunoscut faptele.

În paralel, judecătorul Guglielmo Muntoni a hotărât clasarea dosarelor lui Karol Racz şi Alexandru Loyos Isztoika, românii arestaţi iniţial în acest caz dar eliberaţi ulterior după ce testele ADN au demonstrat că sunt nevinovaţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici