Romney, huiduit în timpul discursului susţinut în faţa unei organizaţii a persoanelor de culoare

Candidatul republican în alegerile prezidenţiale Mitt Romney a fost huiduit îndelung miercuri pentru că a vorbit despre abrogarea reformei sănătăţii a lui Barack Obama în faţa Convenţiei celui mai important grup de apărare a drepturilor persoanelor de culoare din Statele Unite NAACP.

135 afișări
Imaginea articolului Romney, huiduit în timpul discursului susţinut în faţa unei organizaţii a persoanelor de culoare

Mitt Romney (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Voi elimina toate dispoziţiile scumpe şi neesenţiale pe care le voi putea găsi, inclusiv «Obamacare» (numele peiorativ dat reformei asigurărilor de sănătate a preşedintelui Barack Obama)", a declarat Romney, care oferea detalii despre programul său în faţa Convenţiei Anuale a NAACP.

Candidatul a fost huiduit imediat, timp de aproximativ 25 de secunde.

Convenţia Asociaţiei Naţionale pentru Avansarea Persoanelor de Culoare (NAACP), fondată în 1909, se desfăşoară în statul Texas (sud), la Houston, în perioada 7-12 iulie.

Barack Obama, primul preşedinte american de culoare, nu va asista la eveniment, dar i-a trimis să participe pe vicepreşedintele Joe Biden şi pe secretarul de culoare al Justiţiei Eric Holder.

Deşi sondajele prezic un scrutin strâns, în noiembrie, între Obama şi Romney, actualul locatar al Casei Albe este prezentat ca favorit în rândul electoratului de culoare.

Însă, pentru Romney, cucerirea măcar a unei părţi din acest electorat se poate dovedi crucială în obţinerea victoriei în state-cheie ca North Carolina (sud-est).

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici