Ron DeSantis, înscris în cursa prezidenţială din SUA, l-a înlocuit pe directorul echipei de campanie

Guvernatorul statului american Florida, Ron DeSantis, înscris în cursa prezidenţială din 2024, a decis înlocuirea directorului echipei de campanie electorală, în cadrul eforturilor de avansare în sondajele de opinie, informează site-ul Axios.com.

530 afișări
Imaginea articolului Ron DeSantis, înscris în cursa prezidenţială din SUA, l-a înlocuit pe directorul echipei de campanie

Sursa: AP / Mediafax Foto

Generra Peck, directorul echipei de campanie electorală, a fost înlocuit cu James Uthmeier.

"James Uthmeier a fost unul dintre principalii consilieri ai guvernatorului DeSantis în ultimii ani şi este nevoie de el acolo unde contează cel mai mult, pentru a colabora cu Generra Peck şi restul echipei în scopul plasării guvernatorului în cea mai bună poziţie pentru a câştiga scrutinul intern şi a-l învinge pe preşedintele Joe Biden", a declarat purtătorul de cuvânt al echipei de campanie, Andrew Romeo.

David Polyansky a fost numit director-adjunct al echipei de campanie a lui Ron DeSantis.

Fostul preşedinte Donald Trump este favorit să devină candidatul Partidului Republican în scrutinul prezidenţial din 2024. Principalul rival în cadrul formaţiunii este Ron DeSantis.

Guvernatorul Floridei a avertizat, luni, că Partidul Republican riscă să piardă scrutinul din 2024 dacă principalele teme se vor referi la situaţia legală a fostului preşedinte Donald Trump. "Dacă alegerile devin un referendum privind politicile (preşedintelui) Joe Biden şi eşecurile pe care le-am observat şi dacă noi prezentăm o viziune pozitivă asupra viitorului, vom câştiga scrutinul prezidenţial. În schimb, dacă alegerile nu se referă la data de 20 ianuarie 2025, ci la data de 6 ianuarie 2021" sau la documentele de la Mar-a-Lago, "dacă va fi un referendum despre aceste lucruri, atunci vom pierde", a afirmat Ron DeSantis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici