Rusia a lansat cel mai mare bombardament din timpul războiului. Zelenski: Rusia a folosit aproape toate tipurile de arme din arsenalul său

Cel puţin 31 de persoane au fost ucise în ceea ce Ucraina spune că este cel mai mare bombardament cu rachete al Rusiei din timpul războiului.

22514 afișări
Imaginea articolului Rusia a lansat cel mai mare bombardament din timpul războiului. Zelenski: Rusia a folosit aproape toate tipurile de arme din arsenalul său

Rusia a lansat cel mai mare bombardament din timpul războiului. Zelenski: Rusia a folosit aproape toate tipurile de arme din arsenalul său

Peste 160 de persoane au fost rănite în timp ce Rusia a lovit Kievul, Odesa, Dnipropetrovsk, Harkov şi Lviv.

Rusia "a folosit aproape toate tipurile de arme din arsenalul său", fiind lovite locuinţe şi o maternitate, a declarat preşedintele ucrainean Zelenski.

Forţele aeriene ucrainene au declarat că nu au văzut niciodată atâtea rachete lansate simultan.

Apărarea aeriană a Kievului s-a îmbunătăţit drastic în ultimele luni, dar în acest atac a fost copleşită.

Un purtător de cuvânt al forţelor aeriene a declarat că Rusia a folosit rachete hipersonice, de croazieră şi balistice, inclusiv de tip X-22, care sunt greu de interceptat.

"Nu am văzut niciodată atât de multe ţinte lovite simultan", a adăugat el.

"În loc de pace, (preşedintele rus Vladimir) Putin a ales să marcheze acest sezon de sărbători şi să deschidă noul an cu un număr fără precedent de atacuri cu drone şi rachete împotriva unui alt stat membru al ONU", a spus reprezentantul american John Kelley la ONU.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici