Rusia denunţă "un zid al cenzurii" care împiedică aflarea adevărului despre situaţia din Ucraina

Rusia denunţă "un zid de beton al cenzurii" care i-ar împiedica pe occidentali să aibă acces la informaţii complete despre evenimentele din Ucraina, conform lui Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei Rusiei.

1057 afișări
Imaginea articolului Rusia denunţă "un zid al cenzurii" care împiedică aflarea adevărului despre situaţia din Ucraina

Rusia denunţă "un zid al cenzurii" care împiedică aflarea adevărului despre situaţia din Ucraina (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Explicaţiile Rusiei nu sunt difuzate de presă. (...) Nu reuşesc să treacă de zidul de beton al cenzurii", a spus el pentru postul Russia 24.

"Poziţia Rusiei privind criza din Ucraina este foarte coerentă şi argumentată, a adăugat Peskov, subliniind că preşedintele Vladimir Putin, ministrul de Externe, Serghei Lavrov şi alţi demnitari ruşi vor încerca în continuare să explice situaţia şi poziţiile Moscovei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici