Rusia raportează peste 5.100 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus

  • De la începutul pandemiei, Rusia a înregistrat 892.654 cazuri cu Covid-19.
  • Potrivit autorităţilor, rata de creştere zilnică este sub 0,6% pentru a opta zi consecutivă.
  • Vineri, responsabilii din sănătate au anunţat că vaccinul dezvoltat de Rusia a intrat în ultima fază de testare.
532 afișări
Imaginea articolului Rusia raportează peste 5.100 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus

Autorităţile ruse au raportat luni 5.118 de cazuri noi cu noul coronavirus, ajungând la un număr total de 892.654 cazuri de la începutul epidemiei, transmite TASS.

Potrivit autorităţilor, rata de creştere zilnică este sub 0,6% pentru a opta zi consecutivă. Agenţia de statistică din Rusia Rosstat spune că în luna iunie au murit 11,917 de persoane cu coronavirus.

Totodată, Rosstat a declarat că Covid-19 ar fi cauza principală a decesului la 7,037 de persoane şi un factor care a contribuit în 1.399 de cazuri, dar nu a avut nicio influenţă asupra morţii pacientului în alte 3.481 de cazuri.

Zilele trecute au fost identificate 694 cazuri la Moscova, 179 în regiunea Sverdlovsk, 157 în Sankt Petersburg, 153 în regiunea Moscovei şi 128 în regiunea Rostov.

Vineri, adjunctul ministrului rus al Sănătăţii, Oleg Grinev, a anunţat că vaccinul candidat dezvoltat de Rusia împotriva noului coronavirus a intrat în ultima fază de testare şi ar putea fi înregistrat săptămâna viitoare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici