Rusia susţine că a doborât rachete de fabricaţie americană lansate de Ucraina spre teritoriul rus

Ministerul rus al Apărării a anunţat, luni, că sistemele antibalistice ruse au doborât mai multe rachete de fabricaţie americană lansate de armata ucraineană asupra unor obiective din regiunea rusă Belgorod.

5330 afișări
Imaginea articolului Rusia susţine că a doborât rachete de fabricaţie americană lansate de Ucraina spre teritoriul rus

Rusia susţine că a doborât rachete de fabricaţie americană lansate de Ucraina spre teritoriul rus

Potrivit Ministerului rus al Apărării, citat de agenţiile de presă Tass şi Reuters, armata rusă a doborât patru rachete aer-sol de tip HARM, de fabricaţie americană, construite pentru atacarea echipamentelor electronice.

Rachetele au fost doborâte în ultimele 24 de ore în spaţiul aerian al Rusiei, deasupra regiunii Belgorod.

Un responsabil din regiunea Belgorod a declarat pentru agenţia Reuters că o persoană a fost ucisă, iar altele au fost rănite, duminică, în atacuri cu obuze lansate de Ucraina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
rusia,
ucraina,
sua

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici