Ruşine!, Eşti patetic! - Peste 8.000 de comentarii ostile pe Facebook la anunţul lui Medvedev despre ancheta privind alegerile

Anunţul preşedintelui Dmitri Medvedev pe pagina sa de Facebook privind deschiderea unei anchete în legătură cu acuzaţiile de fraudare a alegerilor a generat peste 8.000 de comentarii ofensive şi chiar insulte în primele şase ore de la postarea mesajului, relatează Washington Post, în ediţia online.

612 afișări
Imaginea articolului Ruşine!, Eşti patetic! - Peste 8.000 de comentarii ostile pe Facebook la anunţul lui Medvedev despre ancheta privind alegerile

Ruşine!, Eşti patetic! - Peste 8.000 de comentarii ostile pe Facebook la anunţul lui Medvedev despre ancheta privind alegerile (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ruşine!", a fost comentariul cel mai des postat, alături de "Eşti patetic!".

Autorii acestor mesaje, postate duminică, s-au dovedit deosebit de curajoşi, în timp ce o manifestaţie la care au participat aproximativ 40.000 de persoane, potrivit estimărilor, a cerut organizarea de noi alegeri.

Într-un mesaj postat pe Facebook, Medvedev a încercat să răspundă ruşilor care au organizat, sâmbătă, un protest online pentru a denunţa suspiciunile că alegerile au fost fraudate în favoarea partidului de guvernământ Rusia Unită.

"Nu sunt de acord nici cu sloganurile şi nici cu ceea ce spun protestatarii", se poate citi în mesajul postat pe pagina de Facebook a lui Medvedev. "Cu toate acestea, am odonat verificarea tuturor proceselor-verbale de la secţiile de votare, cu privire la respectarea legislaţiei electorale", se arată, în continuare, în mesaj.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici