Sarah Palin va purta propriile haine după încheierea campaniei

Sarah Palin, candidata republicană la vicepreşedinţia Statelor Unite, a anunţat, duminică, la un miting electoral organizat în statul Florida, că va returna Partidului Republican garderoba sa de campanie care a costat 150.000 de dolari, urmând să poarte propriile haine.

15 afișări
Imaginea articolului Sarah Palin va purta propriile haine după încheierea campaniei

Sarah Palin va purta propriile haine după încheierea campaniei (Imagine: Mediafax/AFP)

"Nu le voi păstra, voi purta din nou hainele mele pe care le cumpăr din magazinul second-hand preferat din Anchorage", capitala statului Alaska, a declarat Palin în oraşul Tampa din statul Florida.

"Aceste haine nu îmi aparţin, precum aceste lumini şi această scenă şi tot ceea ce Partidul Republican cumpără", a adăugat ea.

Portalul Politico.com a dezvăluit, marţi, că republicanii au cheltuit circa 150.000 de dolari pentru hainele şi programările la coafor ale guvernatorului statului Alaska, generând o avalanşă de critici.

Potrivit sursei citate, Partidul Republican a cheltuit, în luna septembrie, zeci de mii de dolari în marile magazine de lux şi 4.715 de dolari pentru coafura şi machiajul lui Sarah Palin, cheltuieli care nu figurau în registrele partidului înainte de desemnarea guvernatorului de Alaska în tandemul pentru Casa Albă.

Echipa de campanie a lui John McCain a dat însă asigurări că hainele cumpărate pentru Sarah Palin vor fi donate unei organizaţii de caritate la încheierea campaniei.

Ea a explicat simpatizanţilor care au participat la mitingul din Florida că cerceii pe care îi poartă au fost oferiţi de soacra sa şi că verigheta sa se află "în buzunarul lui Todd (soţul său) deoarece mă jenează când strâng mâini".

"O verighetă pe care eu însămi am cumpărat-o cu 35 de dolari din Hawaii. Mereu am fost de părere că nu contează din ce e făcută, ci ceea ce reprezintă", a subliniat ea.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici