Şase ucraineni, ucişi în timpul unui borbardament în Herson

Şase muncitori ucraineni care lucrau la deminare au fost ucişi sâmbătă după ce echipa lor a fost ţinta unui bombardament rusesc în regiunea Herson.

254 afișări
Imaginea articolului Şase ucraineni, ucişi în timpul unui borbardament în Herson

Atacul a rănit alte două persoane, inclusiv o femeie paramedic, a raportat Serviciul de Stat pentru Situaţii de Urgenţă, relatează The Kyiv Independent.

23 de persoane au fost ucise şi 46 rănite într-un atac asupra oraşului Herson la 3 mai, a raportat guvernatorul Oleksandr Prokudin la 4 mai.

Oraşul Herson şi aşezările din jur au fost supuse unui tir constant de artilerie rusă de când au fost eliberate în noiembrie, forţele ruseşti retrăgându-se pe malul estic al râului Dnipro.

Autorităţile din Herson se pregătesc să evacueze locuitorii dacă regiunea va fi supusă unor bombardamente şi mai intense.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici