Schimb de prizonieri între Rusia şi Ucraina

Rusia şi Ucraina au făcut un schimb de prizonieri de război după medierea Emiratelor Arabe Unite, potrivit Reuters.

1176 afișări
Imaginea articolului Schimb de prizonieri între Rusia şi Ucraina

Ministerul rus al Apărării a anunţat miercuri că 248 de prizonieri de război ruşi au fost returnaţi din Ucraina, în urma unor negocieri „complexe” care au implicat medierea Emiratelor Arabe Unite.

De asemenea, preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a anunţat separat că peste 200 de prizonieri ucraineni au fost returnaţi din Rusia.

Cele două ţări au mai făcut anterior schimburi de prizonieri în diferite momente pe parcursul celor 22 de luni de război.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici