Schimbarea radicală a unei femei cu tatuaje înfricoşătoare pe faţă

Alyssa Zebrasky, în vârstă de 31 de ani, o femeie din Ohio ale cărei fotografii au devenit virale pentru tatuajele înfricoşătoare de pe faţă, s-a transformat radical, fiind aproape de nerecunoscut, după ce a suferit tratamente epuizante cu laser, pentru a le îndepărta.

1807 afișări
Imaginea articolului Schimbarea radicală a unei femei cu tatuaje înfricoşătoare pe faţă

Femeia a apărut prima dată în public pe decembrie 2018, după ce a fost arestată în Ohio pentru furt şi deţinere de droguri.

Fotografia femeii îi dezvăluia fruntea acoperită cu un tatuaj de forma pânzei de păianjen, împreună cu un craniu inspirat de „Ziua morţilor” în jurul ochilor, obrajilor, nasului şi buzelor.

În aprilie 2019, Zebrasky şi tatuajele ei macabre au făcut înconjurul Americii, după ce a fost arestată din nou. Acum, la peste trei ani distanţă, Zebrasky şi-a schimbat viaţa prin finalizarea unui program de reabilitare.

Ca parte a procesului ei de recuperare, a decis să scape de toate tatuajele de pe faţă, pentru a uita de fostul ei iubit (care o forţase să se tatueze) şi să-şi schimbe viaţa.

După dezintoxicare, Zebrasky a apelat la un ONG din Texas numit INK-nitiatve, care îi ajută pe oameni să îşi îndepărteze tatuajele nedorite şi să înceapă o nouă viaţă.

Cu sprijinul familiei şi al noului ei partener, cu care are o „relaţie mai sănătoasă”, Alyssa şi-a prezentat noua înfăţişare pe reţelele sociale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici