Selfie cu ghinion. Zeci de persoane din India au murit după ce au fost lovite de fulger. Predispoziţia locurilor alese

  • Obiceiul de a face selfie în zone înalte are anumite riscuri.
  • 11 persoane au murit după ce au fost lovite de fulger, în regiunea Rajasthan.
  • Turiştii, dar şi localnicii, obişnuiesc să facă selfie-uri lângă un turn de veghe - Amber Fort - în Jaipur.
920 afișări
Imaginea articolului Selfie cu ghinion. Zeci de persoane din India au murit după ce au fost lovite de fulger. Predispoziţia locurilor alese

FOTO Hepta

Poliţia indiană declară ca 38 de persoane au fost lovite de fulger şi au decedat, la nivel naţional, în ultimele două zile, conform The Guardian
 
În Jaipur, 20 persoane au murit în încercarea de a face selfie-ul perfect: lângă un turn de veghe sau autostrăzi. Alţi 20 de oameni au fost răniţi şi se află în spital. 
 
În India, din iunie până în septembrie, clima este caracterizată de muson, cu ploi puternice, furtuni, precum şi tunete şi fulgere frecvente.
 
Duminică, şi în oraşul Uttar Pradesh, au fost victime. 18 oameni au fost ucişi de fulger, ridicând cifra deceselor la 38. 
 
Guvernul anunţă sprijin financiar pentru familiile victimelor şi ale celor răniţi.
 
Doar în 2019, circa 3.000 de persoane au murit după ce au fost lovite de fulger, în India. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici