Separatiştii au doborât un avion de transport al armatei ucrainene, la Slaviansk

Separatiştii din estul Ucrainei au doborât vineri un avion militar de transport al armatei ucrainene, la Slaviansk, relatează agenţia ucraineană UNIAN.

1218 afișări
Imaginea articolului Separatiştii au doborât un avion de transport al armatei ucrainene, la Slaviansk

Separatiştii au doborât un avion de transport al armatei ucrainene, la Slaviansk (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Un purtător de cuvânt al armatei ucrainene, Vladislav Selezniov, a confirmat că insurgenţii au doborât cu ajutorul unor proiectile avionul de tip An-26, care transporta ajutor umanitar destinat populaţiei.

"Astăzi, un avion de tip An-26 al Forţelor Aeriene ucrainene a fost atins de proiectile şi a explodat", a declarat Selezniov.

Insurgenţii au afirmat că au doborât "un avion de spionaj care survola centrul oraşului", potrivit agenţiei ruse RIA Novosti.

Cei doi piloţi ai avionului au reuşit să se catapulteze înainte de explozia aeronavei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici