Sex şi vot: Rusia Unită lansează un videoclip controversat pentru promovarea participării la vot - VIDEO

Partidul Rusia Unită, a cărui popularitate a scăzut la un nivel record, a realizat un clip de promovare cu tentă sexuală, în care cetăţenii ruşi sunt încurajaţi să meargă la vot la alegerile parlamentare din 4 decembrie.

903 afișări
Imaginea articolului Sex şi vot: Rusia Unită lansează un videoclip controversat pentru promovarea participării la vot - VIDEO

Sex şi vot: Rusia Unită lansează un videoclip controversat pentru promovarea participării la vot

În imagini apare o tânără atractivă îmbrăcată într-o rochie scurtă, care se îndreaptă către o secţie de votare. În timp ce i se înmânează buletinul de vot, un tânăr se apropie de ea. Femeia intră în cabina de vot singură, dar la scurt timp îl trage în interior pe tânărul ce o aşteaptă în faţa acesteia.

Camera de luat vederi se îndreaptă apoi spre deschizătura dintre podea şi marginea draperiei, unde cad hainele celor doi, moment în care pe ecran apare sloganul "Să o facem împreună". La scurt timp, cei doi ies din cabina de vot, în timp ce ea îşi aranjează părul, şi depun buletinele de vot în urnă, după care pleacă ţinându-se de mână.

Clipul a provocat dezbateri nu numai din cauza conţinutului său sexual, ci şi a faptului că în Rusia, ca în majoritatea ţărilor lumii, votul este secret, relatează Daily Mail, în ediţia electronică.

Ghennadi Gudkov, un influent deputat din Dumă, a declarat că le va cere procurorilor să investigheze acest clip pentru încălcarea Constituţiei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici