Singapore cere un proces corespunzător în cazul accidentului unei maşini a ambasadei României

Ministrul Afacerilor Externe din Singapore, George Yeo, a subliniat necesitatea unui proces corespunzător pentru soluţionarea accidentului în care a fost implicată maşina ambasadei României în această ţară, în care diplomatul Silviu Ionescu rămâne suspect, relatează site-ul channelnewsasia.com.

22 afișări
Imaginea articolului Singapore cere un proces corespunzător în cazul accidentului unei maşini a ambasadei României

Ministrul Afacerilor Externe din Singapore, George Yeo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ceea ce s-a întâmplat a fost foarte rău, un om a fost ucis, iar alţii au fost răniţi", a declarat Yeo. "Poliţia continuă cercetările în mod exhaustiv, dar pentru că investigaţiile continuă nu voi face comentarii asupra lor. Să avansăm pas cu pas, în asemenea cazuri este necesar să existe un proces corespunzător", a subliniat ministrul.

Yeo este primul ministru din Singapore care vorbeşte despre acest caz. El a precizat că ambasada României colaborează cu poliţia, iar investigaţiile continuă.

La 15 decembrie, o maşină aparţinând ambasadei române, un Audi A6 de culoare neagră, a lovit trei pietoni, către ora locală 03.10, la Bukit Panjang. Una dintre victime, Tong Kok Wai, în vârstă de 30 de ani, a suferit un traumatism cranian şi a murit în ziua de Crăciun, iar ceilalţi doi pietoni au fost, de asemenea, răniţi.

Diplomatul Silviu Ionescu, care rămâne suspect în acest caz, a raportat poliţiei că maşina a fost furată, iar în prezent se află în România, potrivit presei din Singapore.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici