Sora unui luptător ISIS, împuşcată mortal după ce a atacat un poliţist cu un cuţit pe o stradă din Florida

Sora unui bărbat acuzat că plănuia un atac în numele grupării jihadiste Stat Islamic, a fost împuşcată mortal după ce a atacat cu un cuţit un poliţist în plină stradă, în Florida. Poliţia a publicat imaginile şocante care surprind momentul atacului, scrie Tampabay.com.

4550 afișări
Imaginea articolului Sora unui luptător ISIS, împuşcată mortal după ce a atacat un poliţist cu un cuţit pe o stradă din Florida

Sora unui luptător ISIS, împuşcată mortal după ce a atacat un poliţist cu un cuţit pe o stradă din Florida

Din clipul postat online se vede cum Heba Momtaz Al-Azhari, în vârstă de 21 de ani, stă pe o bancă în faţa sediului poliţiei Temple Terrace. La un moment-dat îi cere ajutor unui poliţist, iar când acestaa se apropie de ea, scoate din geantă un cuţit de bucătărie şi îl atacă.

Poliţistul se fereşte şi încearcă să scape, dar tânăra continuă să-l urmărească şi să îndrepte lama cuţitului spre el.

Un alt ofiţer de poliţie, vede întreaga scenă, aleargă spre ei şi o împuşcă pe femeie.

„Nu a avut altă soluţie decât să tragă”, a declarat şeful poliţiei din Temple Terrace, Kenneth Albano, în cadrul unei conferinţe de presă. "Este un moment traumatizant pentru un ofiţer să-şi scoată arma şi cu atât mai mult să ia o viaţă", a continuat acesta.

Al-Azhari a fost dusă la un spital local, dar a murit scurt timp după aceea.

Femeia a fost identificată drept sora lui Muhammed Momtaz Al-Azhari, un bărbat care în urmă cu cinci zile a fost arestat în timp ce cumpăra arme pe care plănuia să le folosească într-un atac în masă comis în numele ISIS.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
atac,
cutit,
florida

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici