Soţiile oligarhilor şi politicienilor ucraineni pro-ruşi părăsesc Ucraina. Înspre ce destinaţie se îndreaptă

  • Soţia lui Viktor Volodymyrovych Medvedchuk, Oksana Marchenko, a părăsit Ucraina.
  • Marchenko a trecut graniţa de stat însoţită de mai mulţi bărbaţi.
  • Putin este naşul fiicei lui Medvedchuk, Daryna (născută în 2004)
11176 afișări
Imaginea articolului Soţiile oligarhilor şi politicienilor ucraineni pro-ruşi părăsesc Ucraina. Înspre ce destinaţie se îndreaptă

Sursa foto: Facebook

Oksana Marchenko, soţia lui Viktor Medvedciuk, deputat al Poporului din cadrul Platformei de opoziţie pentru viaţă, a părăsit în grabă Ucraina. A fost filmată plecând în Belarus cu maşina în jurul orei 19, vineri, 18 februarie.

Potrivit rapoartelor, Marchenko a trecut graniţa de stat însoţit de mai mulţi bărbaţi, probabil agenţi de securitate, printr-un punct de control din regiunea Cernihiv către Belarus. Două maşini Toyota au fost inspectate amănunţit înainte de a părăsi Ucraina.

Viktor Volodymyrovych Medvedchuk este un politician, avocat şi oligarh de afaceri ucrainean. Medvedchuk a servit între 2002 şi 2005 ca şef de cabinet al fostului preşedinte ucrainean Leonid Kucima. Este preşedintele organizaţiei politice pro-ruse Ukrainian Choice şi un oponent al aderării Ucrainei la Uniunea Europeană.

În Ucraina, Medvedchuk este considerat un aliat al preşedintelui rus Vladimir Putin, pe care l-a numit „un prieten personal”. Putin este naşul fiicei lui Medvedchuk, Daryna (născută în 2004). A fost implicat în suprimarea Maidan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici