Stephen Biegun va efectua săptămâna viitoare vizite în Japonia şi în Coreea de Sud

Emisarul american pentru Coreea de Nord, Stephen Biegun, urmează să călătorească săptămâna viitoare în Japonia şi Coreea de Sud pentru a ajuta la coordonarea eforturilor privind denuclearizarea Peninsulei Coreene, a informat vineri Departamentul de Stat american, relatează Reuters.

120 afișări
Imaginea articolului Stephen Biegun va efectua săptămâna viitoare vizite în Japonia şi în Coreea de Sud

Stephen Biegun va efectua săptămâna viitoare vizite în Japonia şi în Coreea de Sud

Biegun se va afla în Japonia luni şi marţi, iar de acolo va pleca la Seul, unde va rămâne până joi, se arată într-un comunicat.

Anunţul privind vizitele lui Biegun a fost făcut în contextul în care preşedintele american Donald Trump a susţinut săptămâna trecută că liderul nord-coreean Kim Jong-un i-a transmis că este pregătit să reia discuţiile privind denuclearizarea.

Departamentul de Stat nu a menţionat posibile discuţii cu reprezentanţii Coreei de Nord.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici