SUA schimbă politica imigranţilor. Programul DACA, adoptat în timpul Administraţiei Obama, a fost invalidat de un judecător federal

  • Programul American de imigrare DACA a fost invalidat de judecătorul federal
  • Judecătorul Andrew Hanen a blocat aprobarea noilor cereri DACA
  • Se amână şi efectul asupra beneficiarilor actuali ai programului
  • Programul DACA a fost adoptat în timpul Administraţiei Obama
673 afișări
Imaginea articolului SUA schimbă politica imigranţilor. Programul DACA, adoptat în timpul Administraţiei Obama, a fost invalidat de un judecător federal

SUA schimbă politica imigranţilor

Biden este forţat să regândească o politică a fostei Administraţii Obama. Asta după ce un judecător federal din Texas a decis blocarea programului de imigrare adoptat de Barack Obama.

Programul oferea protecţie limitată imigranţilor ajunşi pe teritoriul Statelor Unite, în timpul copilăriei. Sunt aproape 650 de mii de persoane în această situaţie. Cei deja înscrişi în program nu vor pierde protecţia, dar judecătorul a interzis procesarea noilor cereri. Asta i-a nemulţumit pe susţinătorii programului.

Această decizie este a doua a unui judecător federal din Texas care opreşte planurile de imigraţie ale lui Biden. O altă instanţă a interzis măsura care prevedea o şedere de 100 de zile înainte deportării. În acest moment, sunt 11 milioane de oameni care trăiesc fără autorizaţie în State. Biden a propus deja  o legislaţie care să ofere cetăţenie pentru imigranţi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici