SUA vor prezenta un material video privind ajutorul nuclear acordat Siriei de Coreea de Nord

Guvernul american va da publicităţii joi un document video din care reiese că Phenianul a ajutat Damascul pentru a construi un reactor nuclear, distrus în septembrie 2007 de către aviaţia israeliană.

16 afișări
Imaginea articolului SUA vor prezenta un material video privind ajutorul nuclear acordat Siriei de Coreea de Nord

SUA vor prezenta un material video privind ajutorul nuclear acordat Siriei de Coreea de Nord (Imagine: Mediafax Foto)

Cele două publicaţii, care citează oficiali americani de rang înalt, au anunţat că în documentul filmat apar cetăţeni din Coreea de Nord prezenţi la baza secretă siriană şi care răspund la numele de cod Al Kibar, potrivit cotidianelor New York Times şi Washington Post.

Informaţia intervine după ce un alt oficial de rang înalt a anunţat miercuri că serviciile secrete americane urmează să demonstreze în faţa Congresului contribuţia Phenianului în Damasc, în materie de tehnici nucleare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici