Sursă ucraineană: o regiune a Ucrainei a fost bombardată de 140 de ori într-o singură lună

Ruşii au bombardat regiunea ucraineană Harkov de peste 140 de ori în ultima lună, susţin oficialii ucraineni, potrivit Sky News.

451 afișări
Imaginea articolului Sursă ucraineană: o regiune a Ucrainei a fost bombardată de 140 de ori într-o singură lună

Sursă ucraineană: o regiune a Ucrainei a fost bombardată de 140 de ori într-o singură lună

Regiunea se află în nord-estul ţării. Printre atacuri, au fost 24 de raiduri cu rachete, care au vizat în principal „obiecte civile şi populaţia", a declarat şeful administraţiei regionale Oleg Sinegubov.

„Ocupanţii ruşi intensifică atacurile teroriste asupra populaţiei civile din regiune, folosind toate armele disponibile, artilerie cu ţeavă şi rachete, mortiere, aviaţie, drone, arme cu rachete şi arme de calibru mic", a scris Sinegubov pe Telegram.

Potrivit acestuia, în ultimele 24 de ore, cel puţin 24 de aşezări din regiune au fost bombardate, iar un om a murit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici