Surse: Marea Britanie nu îi prelungeşte viza miliardarului rus Roman Abramovich, proprietar al clubului Chelsea

Marea Britanie nu i-a prelungit viza oligarhului Roman Abramovich, patronul rus al echipei de fotbal Chelsea, după ce a expirat luna trecută, potrivit celor patru surse citate de Financial Times.

9517 afișări
Imaginea articolului Surse: Marea Britanie nu îi prelungeşte viza miliardarului rus Roman Abramovich, proprietar al clubului Chelsea

sursa foto: Financial Times

Marea Britanie nu i-a prelungit viza oligarhului Roman Abramovich, patronul rus al echipei de fotbal Chelsea, după ce a expirat luna trecută, potrivit celor patru surse citate de Financial Times.

Abramovich, al 13-lea cel mai bogat om din Marea Britanie, potrivit Sunday Times, cu o avere de 12,5 miliarde de dolari, a părăsit Marea Britanie după ce viza sa de investitor a expirat şi nu a participat la finala cupei FA pe care Chelsea a câştigat-o cu scorul de 1-0.

În plus, Abramovich nu a depus mărturie săptămâna trecută în disputa legală dintre cei doi oligarhi ruşi, Oleg Deripaska şi Vladimir Potanin.

David Davidovich, un asociat al companiei Millhouse, deţinută de Abramovich, a transmis că oligarhul este în Elveţia, pregătindu-se să fie capul apărării într-un caz separat.

„S-a întâmplat ceva cu viza lui. Nu ştiu exact ce şi nici ei nu ştiu. Sperăm să se rezolve curând”, a transmis un alt investitor rus pentru publicaţia americană.

Autorităţile au refuzat să comenteze. „Nu comentăm situaţiile individuale”, a transmis ministrul securităţii, Ben Wallace.

Roman Abramovich şi-a construit averea în anii 90 din petrol şi gaze şi a devenit proprietarul companiilor care deţin clubul Chelsea în 2003.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici